Trgovina CEDRUS “Deodara”

CEDRUS “Deodara”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1241

Brzorastuće stablo koje ima jedno glavno deblo koje raste ravno s kasnijim granama i visećim grančicama na kraju.

SADNJA:  teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 20m

VELIČINA SADNICE:  fi 19 cm/ 75 cm

18,00  (135,62 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

CEDRUS “Deodara”

Brzorastuće stablo koje ima jedno glavno deblo koje raste ravno s kasnijim granama i visećim grančicama na kraju. Kao rezultat toga, stablo, posebno mlado, razvija ukrasni oblik krune koji je isprva širok i piramidalan, ali se kasnije poravnava kako raste. Na Himalaji, svom prirodnom staništu, stablo može narasti do visine od 60 – 70 m. U Engleskoj naraste na približno 30 m, a na kontinentu ne više od 20 m. Igle rastu u skupinama, s do 30 sveženih zajedno. Oni su blago zakrivljeni, tamnoplavozeleni i duži od ostalih vrsta cedra. Jajoliki, uspravni češeri rastu pojedinačno ili u parovima i imaju okrugli vrh. Sadnice su posebno osjetljive na mraz, zahtijevajući sunčano mjesto zaštićeno od vjetra. Cedrus deodara ne uspijeva dobro u tlima s visokim pH.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.