CEDRUS “Deodara”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Brzorastuće stablo koje ima jedno glavno deblo koje raste ravno s kasnijim granama i visećim grančicama na kraju.

SADNJA:  teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 20m

VELIČINA SADNICE: cca 120cm

53,09  (400,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

CEDRUS “Deodara”

Brzorastuće stablo koje ima jedno glavno deblo koje raste ravno s kasnijim granama i visećim grančicama na kraju. Kao rezultat toga, stablo, posebno mlado, razvija ukrasni oblik krune koji je isprva širok i piramidalan, ali se kasnije poravnava kako raste. Na Himalaji, svom prirodnom staništu, stablo može narasti do visine od 60 – 70 m. U Engleskoj naraste na približno 30 m, a na kontinentu ne više od 20 m. Igle rastu u skupinama, s do 30 sveženih zajedno. Oni su blago zakrivljeni, tamnoplavozeleni i duži od ostalih vrsta cedra. Jajoliki, uspravni češeri rastu pojedinačno ili u parovima i imaju okrugli vrh. Sadnice su posebno osjetljive na mraz, zahtijevajući sunčano mjesto zaštićeno od vjetra. Cedrus deodara ne uspijeva dobro u tlima s visokim pH.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.