Trgovina CEDRUS DEO.” Feelin Blue”

CEDRUS DEO.” Feelin Blue”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Veličanstveni je primjerak za manje prostore ili kamene vrtove. Cedrus deodara je patuljasta zimzelena četinjača raširenog lišća ukrašenog lučnim granama te prekrivenog dugim, gustim, svijetloplavim iglama.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 60cm grmoliko

VELIČINA SADNICE:  40 cm / FI 19

23,89  (180,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Cedrus deo. Feelin Blue

Cedrus deodara Feelin blue „ Deodar Cedar “  jedan je od najnižih patuljastih cedrova poznat po svojoj građi zbog koje rijetko razvija vodu u svome tijelu. Ovaj Deodar Cedar može se staviti uz maleno stablo s gracioznim lučnim granama ili se može ostaviti da raste kao zemljani pokrivač na livadama, padinama ili kaskadno u potpori zidova.

Veličanstveni je primjerak za manje prostore ili kamene vrtove. Cedrus deodara je patuljasta zimzelena četinjača raširenog lišća ukrašenog lučnim granama te prekrivenog dugim, gustim, svijetloplavim iglama.

Raste najviše do 30-90 cm te u širinu 180-300 cm. Najbolje raste na suncu i srednjoj vlazi te dobro podnosi dehidrirano tlo kao što ono može biti za vrijeme vrućih i vlažnih ljeta.

Rodom je iz Himalaja te nije potrebno obrezivanje. Patuljasti himalajski cedar je otporan na zimu i hladnije vrijeme te niske temperature.

Razmnožava se sjemenom ili polutvrdim reznicama a za puni rast mu je potrebna veća te otvorena površina.

Općenito je bez bolesti, ali je osjetljiv na gljive i može dobiti lisne uši.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.