Trgovina CASTANOSPERMUM A.”Castano Magnifico”/kesten

CASTANOSPERMUM A.”Castano Magnifico”/kesten

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA:

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE:  40 cm / fi 14cm

9,29  (70,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Castanospermum aus.”Castano Magnifico”/kesten

Kesten je zimzeleno ili polu-zimzeleno drvo porijeklom iz Australije; u prirodi raste više od deset metara visine, proizvodeći gustu široku krošnju i velike žute ili crvene cvjetove ljeti. Ovo se stablo također uspješno uzgaja u loncima, kao kućna biljka, gdje ostaje ispod 100-150 cm visine. Izrađuje tanku uspravnu stabljiku koja ima zaobljenu krošnju, a sastoji se od dugačkih ovalnih listova, tamnozelene boje, sjajne, blago kože. U prirodi stabla castanospermum australe proizvode velike mahune čučnjeva, duljine 20-25 cm, koje sadrže 3-5 velikih sjemenki; ta krupna sjemenka također karakteriziraju biljke u saksiji, zapravo stabljika male biljke razvija se izravno iz sjemena, koje je ostavljeno vidljivo u loncu. Idealna je biljka koja vrt čini ekskluzivnim i vizualno dopadljivim prostorom.

Vrste castanospermum australe izdržati bilo kakvo izlaganje, od potpune sjene do punog sunca; u stanu se mogu zadržati na svijetlom ili čak mračnom mjestu. Oni se boje intenzivne hladnoće, ali u proljeće i ljeto mogu se smjestiti vani, na suncu ili u hladu. Preporučljivo je izbjegavati izlaganje suncu biljkama koje su provele zimu u zatvorenim prostorima, izlagati ih suncu postepeno. Što se tiče zalijevanja, moramo imati na umu da ove biljke potječu iz kišnih šuma Australije, gdje je vlaga zraka vrlo visoka; predlažemo zalijevanje redovito, izbjegavajući da se tlo pretjerano osuši. Svakih 15-20 dana dodajte malo gnojiva za zelene biljke u vodu za navodnjavanje ili pomiješajte gnojivo za sporo oslobađanje sa tlom.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.