Trgovina CALYCANTHUS “Hartlage Wine”

CALYCANTHUS “Hartlage Wine”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: redovito, pogotovo mlade biljke ljeti

VELIČINA BILJKE: 60 cm / fi 19

22,56  (169,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

CALYCANTHUS “Hartlage Wine” – mirisni ananas

Kalikant (Calycanthus floridus L.) je listopadni grm iz porodice Calycanthaceae. Stabljika je uspravna i razgranata, naraste 2-4 metra visine. Korijenski sustav je plitak te iz njeg često tjeraju mladice. Mlade grane su maslinasto smeđe, imaju mnogo svijetlih lenticela i gusto su prekrivene dlačicama. Pupoljci su okruglasti i crni. Listovi su nasuprotni, aromatični, ovalno eliptični, često ušiljeni, 5-12 cm dužine i široki 2-5 cm, nalaze se na peteljci dugoj 5-10 mm. S gornje strane su sjajni, naličje im je bjeličasto i baršunasto. Cvjetovi su pojedinačni, krupni, promjera oko 5 cm, tamnije crveni. Čine ih mnogobrojni listovi čaške koje zamjenjuju latice vjenčića. Kada su otvoreni vrlo su ugodnog mirisa na ananas. Cvatu od ožujka do lipnja. Plod je cilindrična kapsula duga do 8 cm koja sadrži mnoge sjemenke. Biljkama odgovara sunce ili polusjena, iako može rasti i na sjenovitom položaju. Otporne su na zimske temperature, tlo treba dobro drenirano i redovito vlažno. Ljeti mlade biljke pogotovo treba zalijevati.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.