CALATHEA”Zebrina”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ova vrsta je prilično nezahtjevna i pogodna za uzgoj u zatvorenom prostoru ako je osigurano dovoljno svjetla i vlage i ako su navedeni točni temperaturni uvjeti.

SADNJA:

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: do 1 m

VELIČINA SADNICE: 50 cm/fi14cm

11,95  (90,04 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CALATHEA”Zebrina”

Biljka Zebra potječe iz iste obitelji (marantaceae) kao popularna sobna biljka za molitvu i ima mnogo sličnosti, premda je kalatheja zebrina viša i može je biti malo teže uzgajati. Ponekad je nazvana molitvenom biljkom kada se prodaje u vrtnim trgovinama, a njen uobičajeni naziv (Zebra) također se daje Aphelandra squarrosa .

Budući da je tropska biljka porijeklom iz Brazila, Calathea ne zahtijeva toplo i vlažno okruženje što potiče lišće da napreduje i izgleda najbolje.

Za vrijeme biljne sezone biljku temeljito zalivajte i održavajte tlo vlažnim (ne zaboravite da ova biljka voli vlagu). Kad se zima usporava ili zaustavlja, smanjite zalijevanje i možete dopustiti da gornje tlo postane malo suho između svakog zalijevanja. Ako možete – koristite mlaku kišu ili destiliranu vodu i izbjegavajte hladnu tvrdu vodu.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.