Trgovina CALATHEA “Insignis”

CALATHEA “Insignis”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Calathea orbifolia voli dobro drenirano tlo koje nikad ne postane suho ili pokislo, srednje svjetlosti i visoke vlažnosti. Uspijeva na temperaturama od 18 ° C do 24 ° C

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: 100cm

VELIČINA BILJKE: cca 25cm

8,63  (65,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

CALATHEA “Insignis”

Zapanjujuća biljka koja je popularna zbog svog upečatljivog lišća nalik maču, s mekanim valovitim rubovima u šarenim nijansama vapna i duboko zelene boje, te duboko ljubičastom podstavom s donje strane lišća. To je izuzetno ukrasna kućna biljka, u vašoj dnevnoj sobi, kuhinji ili predsoblju, a još je bolje za nju je lako brinuti!

Potrebni su filtrirana svjetlost ili sjena i topli, vlažni položaj za najbolje rezultate uzgoja. Može se uzgajati i na otvorenom u tropskoj klimi.

Orbifolia ima strukturu korijena rizoma i sklona je truljenju. Potrebna je bogata smjesa koja se dobro odvodi, ali ne podnosi ni pretjerano suho tlo.

Calathea orbifolia osjetljiva je na vodene soli, klor i nakupine starog gnojiva, pa se preporučuje uporaba filtrirane ili pročišćene vode. Ako vidite promjenu boje lišća, kvaliteta vode mogla bi biti krivac.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.