Trgovina CALADIUM

CALADIUM

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Kaladij je ukrasna sobna biljka koja plijeni poglede svojim neobično lijepim i velikim listovima, a najčešće se pojavljuju u bijeloj i crvenoj boji. Smjestite ju na osvijetljeno mjesto bez direktnog sunca i osigurajte joj konstantnu temperaturu od 20 – 25°C uz visok stupanj vlage u zraku i redovito prskanje.

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno  sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito, visoka vlažnost tla, temperatura do 20-25C

RAST:  do 70   cm 

VELIČINA SADNICE: 25 cm visine, tegla 13 cm promjera

 

 

 

17,25  (129,97 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Caladium

Cijenjen zbog svojih zapanjujućih listova, Caladium  je gomoljasta trajnica s velikim llistovima.

Kaladij (lat. Caladium), bioljni rod iz porodice kozlačevki. Postoji 17 vrsta u Južnoj i Srednjoj Americi. neke vrste uveryene su po drugim tropskim zemljama u Aziji i Africi. Poznatija vrsta je Caladium bicolor, koja se često uzgaja kao sobna biljka, ali tamo gdje je autohtona koristi se za proizvodnju škroba.

Kaladij je ukrasna sobna biljka koja plijeni poglede svojim neobično lijepim i velikim listovima, a najčešće se pojavljuju u bijeloj i crvenoj boji. Smjestite ju na osvijetljeno mjesto bez direktnog sunca i osigurajte joj konstantnu temperaturu od 20 – 25°C uz visok stupanj vlage u zraku i redovito prskanje.

Presađivanje šarenog korijena obavljamo u veljači kada se gomolj osušio. Takav gomolj očistimo i plitko posadimo u novu zemlju koju smo pomiješali sa pijeskom i humusom. 

Zemlja neka bude vlažna i topla jer će takva potaknuti biljku na brži rast listova iz gomolja.

Ovu biljku možete razmnožiti iz izdanaka koji niču na gomolju. Pripazite na pojavu lisnih ušiju.

Dodatne informacije
Dimenzije 40 cm
SORTA

Classic Pink, Miss Muffet, Sweetheart, Lindenii

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.