Trgovina BRASSICA-UKRASNI KUPUS

BRASSICA-UKRASNI KUPUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

RAST: do 30 cm u visinu i 20 cm u širinu

ZALIJEVANJE: umjereno, samo da zemlja bude vlažna

VELIČINA BILJKE: 15 cm / fi 10,5

3,00  (22,60 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

BRASSICA-UKRASNI KUPUS

Ukrasni kupus, znanstvenog naziva Brassica, vrsta je kupusa acephala (bez glave) koji pripada obitelji Brassicaceae ili Cruciferae, a koji se uzgaja u ukrasne svrhe.

Ukrasni kupus mogu uzgajati i manje iskusni jer ne zahtijeva puno njege, štoviše, vrlo je rustikalna biljka koja se prilagođava svim klimatskim uvjetima, ima izvrsnu otpornost na vrućinu i hladnoću i ne boji se temperatura ispod ispod nule. Sezonska je biljka s kratkim ciklusom, koja se uzgaja u rujnu do ožujka.

Općenito se ukrasni kupus koristi za sastav zimskih zdjela. Na otvorenom terenu su snažni do kasnog proljeća. Nije prikladna biljka za interijere jer suh i topao zrak tipičan za stanove u zimskoj sezoni može uzrokovati brzo propadanje.

Sadnice ukrasnog kupusa rastu i šire se u vrlo kratkom vremenu, pa kad se rozete imaju tendenciju preklapanja, treba ih presaditi u veće posude.

Ukrasni kupus svugdje živi na otvorenom bez potrebe za zaštitom. Podnosi temperature ispod 0 ° C, a također se odupire toplini.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

BIJELI, LJUBIČASTI

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.