Trgovina BOŽIĆNI KAKTUS – Schlumbergera

BOŽIĆNI KAKTUS – Schlumbergera

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

TRENUTNO BEZ CVIJETA!

 

SADNJA: U proljeće, ako su u loncima, moraju biti presaditi svake 2-3 godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

2,65  (19,97 kn) 7,96  (59,97 kn)

NC u 30 dana: 2,65  (19,97 kn) - 7,96  (59,97 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

BOŽIĆNI KAKTUS – Schlumbergera

Naši protagonisti su višegodišnji i viseći kaktusi endemi tropske Amerike – uglavnom iz Brazila – koji pripadaju rodu Schlumbergera, a najpoznatija vrsta je S. truncata. U narodu su poznati kao božićni kaktus ili Santa Tereza. Karakteriziraju se plosnatim segmentima, s nazubljenim rubovima, zelene boje. Cvjetovi su vrlo ukrasni, ružičasti, bijeli, žuti ili narančasti …

Unutrašnjost: Stavite ga u sobu s puno prirodnog svjetla i dalje od propuha, hladnog i toplog.

Van: u polusjeni, ako je izravno izložen suncu, on “gori”

Učestalost navodnjavanja nešto je veća od one koja je potrebna kaktusima koje smo navikli vidjeti. Budući da je biljka prašume, trebate je zalijevati 2 ili 3 puta tjedno ljeti, čak 4 ako je jako vruće i okoliš je vrlo suh, a ostatak godine svakih 5-7 dana. Naravno, u slučaju da ispod imate tanjur, uklonite višak vode deset minuta nakon što ste je zalili jer bi u protivnom korijenje istrunulo.

Schlumbergera ne podnosi hladnoću ili mraz. Njegova idealna temperatura je između 10 i 35ºC. Iz tog se razloga može uzgajati na otvorenom tijekom cijele godine samo ako je klima toplo-tropska. Ako živite u hladnijem području, tijekom proljeća i ljeta možete uživati ​​u vrtu ili na terasi, a jeseni i zimi u zatvorenom.

 

Dodatne informacije
VELIČINA

20 cm / fi 10.5, 27.5 cm / fi 13, 32 cm / fi 17

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.