BERBERIS THUN.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

‘Berberis’ je vrlo kompaktan listopadni listopadni grm zaobljenog staništa, s oblinastim, ljubičastim lišćem koji će u jesen postati svjetliji. Cvjetovi blijedo žuti, a zatim crvene bobice

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: umjereno, biljka više voli suho, nego vlažno tlo

RAST: 100cm

10,62  (80,02 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

BERBERIS THUN.

 

Berberis se uzgaja u prosječnom, suhom do srednjem, dobro dreniranom zemljištu na punom suncu.  Tolerira nijansu sjene, ali najbolje djeluje pri punom suncu. Ovo je vrlo prilagodljiv grm koji podnosi gradske uvjete. Biljke također podnose vrućinu i sušu, ali uglavnom imaju netoleranciju na slabo drenirana, vlažna tla. Biljke se šire sporo puzanjem korijena. Biljke se mogu raširiti i samo-sjetvom (ptice će jesti plodove i distribuirati sjeme). Grane biljaka mogu korijeniti tamo gdje dodiruju zemlju. Ova vrsta se smatra pomalo invazivnom u nekim područjima (posebno u istočnoj Sjevernoj Americi).

Berberis tvori izvrsnu barijeru ili živicu. Djelotvoran je i kada se sadi u skupinama ili kao primjerak.
Izvrsni grm za primjerke za mali prostor. Djelotvoran je i u vrtu ili kao ivica gdje će trnje pomoći u stvaranju niske barijere.

Berberis može biti listopadni ili zimzeleni grm sa bodljikavim izdancima koji nose jednostavne, često bodljikave listove i male žute ili narančaste cvjetove u aksilarnim grozdovima ili trkačima, nakon čega slijede sitne bobice

Dodatne informacije
SORTA

POWOW, DART'S RED LADY, HARLEQUIN

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.