Trgovina Berberis thun. Goldalita

Berberis thun. Goldalita

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Minijaturni grm s nepravilno sferičnim, gustim listovima. Dostiže oko 0,4 m visine i 0,6 m širine. Vrlo mali, žuti listovi. Nezahtjevna za tlo. Zahtijeva prilično polusjenovit položaj, jer na jakom suncu lišće malo izgara. 

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito, srednja vlažnost tla, otporna na niske temperature

RAST: do 100 cm 

VELIČINA SADNICE: 30 cm / fi 17cm

10,62  (80,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Berberis thun. Goldalita

Minijaturni grm s nepravilno sferičnim, gustim listovima. Dostiže oko 0,4 m visine i 0,6 m širine. Vrlo mali, žuti listovi. Nezahtjevna za tlo. Zahtijeva prilično polusjenovit položaj, jer na jakom suncu lišće malo izgara. Dobro raste na neutralnim, plodnim i prosječnim tlima. Preporučuje se za grupne zasade, šarene kompozicije s drugim minijaturnim grmljem i za male kućne vrtove i posude.

Sorta Berberis Thunbergii “Goldalita” je kratki grm trnjasti patuljasti naraštaj do 50 cm, s prilično raširenom navikom. Godišnje raste oko 10 cm. Ima male, žuto-zlatne listove, lagano sjajne, zalijepljene za grm do kasne jeseni (do kraja studenog).

Cvjetanje: Sezona cvatnje za barberis pada u svibnju. Rađa male žute cvjetove koji čine prekrasan vrtni ukras. Biljka plodi u kolovozu i rujnu, mali, sferični, crveni plodovi koji nisu jestivi.

Izvrsna nova sorta za raznobojne vrtne kompozicije, stijene, za sadnju na padinama.. Biljka se također preporučuje za stvaranje niskih živica.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.