Trgovina BEAUCARNEA NOLINA “Recurvata”

BEAUCARNEA NOLINA “Recurvata”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Porijeklom je iz suhih područja Meksika, a sposobnost zadržavanja vode u lukovici prilagodba je dolaska s takvog sušnog mjesta.

Iako može preživjeti s malo vode i njege, najbolje je ako se često zalijeva,

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJEpo potrebi

RAST: do 6m sporo rastuća

VELIČINA BILJKE: po odabiru veličine

53,09  (400,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

BEAUCARNEA NOLINA “Recurvata”

Dugi uski kovrčavi, tamnozeleni listovi izviru iz ove baze slično slivu vode u fontani.

Porijeklom je iz suhih područja Meksika, a sposobnost zadržavanja vode u lukovici prilagodba je dolaska s takvog sušnog mjesta.

Iako može preživjeti s malo vode i njege, najbolje je ako se često zalijeva,

To su super taktilne biljke i lišće vas samo poziva da prođete prstima kroz njih. Dobra vijest je da će se s vremena na vrijeme podnijeti s malo naklonosti i da nisu otrovni za ljude ili životinje. Ipak, sve ove biljke mogu izgledati kao zabavna igračka za igranje vaše mačke.

Držite svoju Beaucarnea nolinu podalje od svojih kućnih ljubimaca radi zdravlja i dobrog izgleda biljke.

Ove će biljke u najbolje vrijeme rasti polako i iako će biljka dobro raditi na malo sjenovitom mjestu, treba joj jako svjetlo da bi uspjevala. Ako možete osigurati malo sunca, u roku od nekoliko tjedana vidjet ćete biljku koja to pretvara u bujne nove vidljive listove, tj. Više svjetlosti znači veći rast.

Biljke koje se uzgajaju u hladu ne treba iznenada premještati i uvlačiti na vrlo sunčano mjesto. Premjestite biljku na novo mjesto nekoliko sati dnevno, a zatim se vratite. Radite to tjedan dana kako bi se naviklo na promjenu intenziteta svjetlosti. To će spriječiti da lišće izgori i postane unakaženo.

Dodatne informacije
VELIČINA

fi17/70cm, fi27/110cm, fi 27 cm / 100 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.