Trgovina BAZGA “Haschberg”

BAZGA “Haschberg”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Raste do 5 m visine, cvate od travnja do lipnja, odgovara joj sunce, iako uspijeva i u sjeni, otporna je na niske temperature, bobice i cvijet koriste se za proizvodnju čajeva, sokova i džemova.

SADNJA: proljeće ili jesen

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 5 m

VELIČINA SADNICE:  cca 50 cm

7,96  (59,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Bazga „Haschberg“

Bazga spada među najljekovitije biljke Europe. Sorta Haschberg raste do 5 m visine, sitni bijeli cvjetovi grupirani su u velike štitaste cvatove. Iz cvjetova sorte Haschberg nastaju plodovi, koji su u početku zelene boje, a kasnije prelaze u  tamnoljubičastu, dok na kraju postaju crni. Cvate od travnja do lipnja. Odgovara joj sunčani položaj, iako dobro uspijeva i u sjeni. Otporna je na niske temperature, čak do -29 °C. Odgovaraju joj i vlažna i humozna tla. Plodovi sorte Haschberg su bobice veličine 3-6 mm koje sadrže 3 sjemenke i crveni sok. Bobice i cvijet koriste se za proizvodnju sokova, čajeva i džemova. Bazga ima diuretička, laksativna i protuupalna svojstva..

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.