ASTILBE JAP.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 60cm / FI 17

12,74  (95,99 kn) 15,93  (120,02 kn)

NC u 30 dana: 12,74  (95,99 kn) - 15,93  (120,02 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ASTILBE JAP.

Lažna spirea ili astilbe su trajnice koje tvore grudve koje zahtijevaju djelomičnu do punu sjenu i vlažna, bogata tla. Astilbe su česte u sjenovitim i šumskim vrtovima. To su trajnice koje tvore grudve i imaju gomile lišća nalik paprati. Astilbe potječu iz planinskih gudura Kine i Japana i mogu pružiti rješenje za vrtlare koji traže ljetnu cvjetnicu s gracioznim oblikom i prekrasnim lišćem. Cvjetovi su pernate perjanice koje se protežu iznad lišća u nijansama ružičaste, crvene ili bijele i pojavljuju se u kasno proljeće i rano ljeto. Iako će rasti na punom suncu na sjeveru.

Dodatne informacije
SORTA

WHITE, RED

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.