Trgovina ASPLENIUM ni. “Campio”

ASPLENIUM ni. “Campio”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2797

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 45 cm

ZALIJEVANJE: umjereno, ne dopustiti potpuno isušivanje

10,40  (78,36 kn)

NC u 30 dana: 11,20  (84,39 kn)

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ASPLENIUM ni. “Campio”

Asplenium nidus “Campio” je elegantna paprati koja će donijeti svježinu i prirodni šarm u vaš unutarnji prostor. Ova sorta paprati ističe se svojim širokim, zelenim lišćem koje stvara privlačan i upečatljiv izgled.

Preferira svijetlo do srednje svijetlo, ali izbjegavajte izravno sunčevo svjetlo kako bi se očuvao njen svjež izgled. Ova paprat voli umjereno zalijevanje, držeći tlo blago vlažnim, ali ne previše mokrim. Zalijevanje treba biti umjereno, izbjegavajući preplavljivanje ili isušivanje tla. Važno je redovito prskati lišće kako bi se održala vlaga i stvorili povoljni uvjeti za rast. Biljka obično nije podložna velikim problemima s štetnicima ili bolestima, što ju čini izvrsnim izborom za održavanje.

Visina i širina ove paprati mogu varirati, ali obično doseže visinu od 30-60 cm, dok se širina kreće od 30-45 cm.

Ukratko, Asplenium nidus “Campio” je elegantna paprati koja će unijeti svježinu i prirodni šarm u vaš unutarnji prostor svojim širokim i zelenim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj prirodnoj ljepoti koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj svijetlo do srednje svijetlo i umjereno zalijevanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.