Trgovina ARONIJA MEL. “Briljant”

ARONIJA MEL. “Briljant”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2468

KONAČNA VISINA: 1,5 m

TEMPERATURA: podnosi -20°C

OREZIVANJE: 2. mjesec

PLOD: 10,11 mjesec

11,00  (82,88 kn)

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

ARONIJA MEL. “Briljant”

Aronija Briljant je listopadni grm tamnozelenog lišća, lijepih bijelih cvjetova u proljeće, crvene i narančaste boje lišća u jesen, te plodova u jesen. To je grm koji se lako uzgaja, jednostavan, s malo štetnika i bolesti. ‘Brilliant’ ima zeleno lišće koje u jesen postaje jarko crveno. U proljeće se pojavljuju bijeli cvjetovi, a zatim crvene bobice.

Sadite grmlje na sunčanom mjestu. Iskopajte rupu veću od prostora potrebnog za korijenje i ubacite malo dobrog komposta ili stajnjaka prije nego što stavite grm u rupu i napunite je zemljom. Dobro zalijevajte grm i pobrinite se da prve dvije godine novi grm dobiva dovoljno količine vode. Novi grm će obično roditi u trećoj godini.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.