Trgovina ANDROMEDA POLI. “Blue Lagoon”

ANDROMEDA POLI. “Blue Lagoon”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2379

SADNJA: teglirana biljka u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: 30 cm / fi

10,62  (80,02 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

ANDROMEDA POLI. “Blue Lagoon” – močvarni zimzeleni ružmarin

Plava laguna je močvarni ružmarin s čistim plavo-sivim lišćem srebrnastih nijansi. Zimzeleni su, linearno kopljasti, ružmarinovi, dugi 2-3 cm. Nježno ružičasti cvjetovi u obliku urne pojavljuju se od sredine proljeća (travanj/svibanj) i često traju do početka lipnja. Plava laguna razlikuje se od matične biljke Blue Ice bojom lišća koja je puno više izražena plavo-siva nego plavo-zelena u slučaju sorte Blue Ice. To je pokrivač tla koji polako raste i stvara humke. Nakon cvatnje može se lagano podrezati.

Voli vlažna do mokra mjesta s humusom bogatim, hladnim i kiselim tlom. Uzgajajte ga na stalno vlažnom ili čak močvarnom mjestu na punom suncu ili u djelomičnoj sjeni. Potrebno ju je malčirati jer brzo sušenje dovodi do gubitka lišća duž stabljike. Bez štetočina i bolesti. Izuzetno otporan na -45°C, ali ne voli toplinu preko 40°C.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.