Trgovina ANDROMEDA POL. “Pink”

ANDROMEDA POL. “Pink”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 30 cm / FI 17

9,95  (74,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

ANDROMEDA POL. “Pink”

 

Ova Andromeda ima nevjerojatno zimzeleno lišće i prekrasne ružičaste cvjetove. Izvanredna i potpuno otporna zimzelena biljka, od ranog do sredine proljeća rađa atraktivne ružičaste zvonaste cvjetove u grozdovima po cijeloj biljci, u tolikoj količini da gotovo zaklanjaju nevjerojatno lišće. Tijekom cijele godine nosi vitke, elegantne listove koji izgledaju svježe i privlačno. Savršeno za pokrivač tla ili rubove, mora se imati, osobito u sjevernim vrtovima gdje bi se druge biljke u takvoj situaciji smrznule. Posadite na punom suncu do djelomične sjene, a ove biljke Andromede će narasti najviše 45 cm u visinu i 80 cm u širinu, čineći vrlo urednu i urednu biljku. Upečatljivo lišće često poprima praškasto plavi izgled, osiguravajući da ovaj zimzeleni grm pruža privlačnost tijekom cijele godine, a cvjetovi ga samo dopunjuju u proljeće. Andromeda će se najbolje snaći u dobro dreniranom, vlažnom tlu, uz dosta komposta dodanog u vrijeme sadnje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.