ALOE HODI

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ova aloja sadrži oštro šiljaste, bijelo-pjegave kopljaste listove koji rastu u obliku zvijezde. Lišće se savija konkavno prema gore i ima tendenciju rasta prema van s blagim padom.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo ako je vani je nepotrebno

RAST:  do 90 cm

VELIČINA BILJKE: cca 15 cm / FI 10

5,31  (40,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

ALOE HODI

Ova aloja sadrži oštro šiljaste, bijelo-pjegave kopljaste listove koji rastu u obliku zvijezde. Lišće se savija konkavno prema gore i ima tendenciju rasta prema van s blagim padom.

Osigurajte dobro drenirano tlo podalje od reflektirane topline. Jednom uspostavljeno, rijetko zalijevajte tijekom vruće sezone. Idealno za krajolike s toplom klimom i vrtove s kontejnerima. Aloe hodi je posebno sretan kad sjedi na vašoj prozorskoj dasci kao sobna biljka.

Obitelj: Asphodelaceae
Podrijetlo: hibridno
Zalijevanje: Ostavite da se podloga potpuno osuši između navodnjavanja.
Svjetlina: sunčana / srednja sjena
Zemlja: važna dobra drenaža
Boja cvijeta: narančasta
Temperatura: minimalno 5 C
Veličina posude: 10,5 cm

* Imajte na umu da je svaka biljka jedinstvena i da će se razlikovati od one na fotografiji.

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.