Trgovina ALOCASIA “Silver Nebula”

ALOCASIA “Silver Nebula”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2695

VELIČINA BILJKE: cca fi 11 cm / 25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

13,00  (97,95 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ALOCASIA “Silver Nebula”

ALOCASIA “Silver Nebula” je izvanredna biljka koja će zasigurno privući pažnju svojim nevjerojatnim izgledom. Ova vrsta Alocasie ističe se svojim srebrnkastim lišćem i kontrastnim uzorcima koji podsjećaju na maglu.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu na otvorenom. Izbjegavajte izlaganje jakom izravnom suncu kako biste spriječili oštećenje lišća. Održavanje stabilne temperature i vlažnosti zraka također je važno za optimalan rast biljke.

Održavanje  je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je potrebno kako bi se održala vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Preporučuje se provjeravati vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Veličina biljke  može doseći visinu od 30-60 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni srebrnkasti listovi stvaraju iznimno atraktivan vizualni efekt i čine je idealnom biljkom za postavljanje na pod, stolove ili kao središnji dio aranžmana u prostoru.

Alocasia “Silver Nebula” je općenito otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, kao i kod svake biljke, povremeno pregledajte lišće kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.