Trgovina ALOCASIA BRANCIFOLIA “Pink Passion”

ALOCASIA BRANCIFOLIA “Pink Passion”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: kada su gornja 3 cm tla potpuno suha na dodir

VELIČINA BILJKE: 55 cm / Fi 14 cm

17,25  (129,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

ALOCASIA BRANCIFOLIA “Pink Passion”

 

Alocasia Brancifolia Pink Passion je potpuno novi hibrid i izuzetno dekorativan! Ova biljka je vrlo posebna jer je prvi put predstavljena tržištu i nećete je naći nigdje u divljini! Vjerojatno najistaknutija značajka su listovi nalik na Philodendron, izgleda gotovo kao da je križan s Philodendron Xanadu. Također, ima ružičasto prugasto deblo, slično onom na Alocasia Zebrina.

Pustite da se zemlja potpuno osuši između zalijevanja, koristite mješavinu za posude koja se brzo cijedi i osigurajte jako svjetlo i dobru ventilaciju. Pretjerano zalijevanje, mokro lišće i vlažno tlo čini Alocasiu osjetljivom na razne ozbiljne gljivične infekcije. Alocasia Brancifolia Pink Passion će zahtijevati manje vode tijekom zime kada je u stanju mirovanja nego ljeti tijekom aktivnog rasta.

Stavite svoju Alocasiu na mjesto s jakim neizravnim svjetlom.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.