Trgovina ALOCASIA “Fly Squid”

ALOCASIA “Fly Squid”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2905

VELIČINA BILJKE: cca 25cm / Fi 14

20,00  (150,69 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Alocasia ‘Fly Squid’

Upoznajte Alocasia ‘Fly Squid’, spektakularnu biljku koja će unijeti egzotičnu eleganciju u vaš unutarnji prostor. Ova sorta Alocasije karakterizira jedinstveno oblikovano lišće koje podsjećaju na privlačan oblik lignji.

  • Tip biljke: Unutarnja biljka
  • Visina i Rasprostranjenost: Obično raste do visine od 30-60 cm
  • Otpornost: Prilagodljiva i izdržljiva u odgovarajućim uvjetima

Alocasia ‘Fly Squid’ je poput egzotičnog morskog stvorenja koje donosi dozu tropske ljepote u vaš dom. Njezino lišće, oblikovano poput lignje, čini je izvanrednim ukrasom za ljubitelje egzotičnih biljaka.

  • Zalijevanje: Održavajte umjerenu vlažnost tla; između zalijevanja dopustite da gornji sloj tla lagano osuši.
  • Osvjetljenje: Preferira svijetlo, ali izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti osjetljivo lišće.
  • Temperatura: Udobna pri temperaturama između 18-24°C; izbjegavajte nagle promjene temperature.
  • Vlažnost zraka: Alocasia ‘Fly Squid’ voli povišenu vlažnost; povremeno raspršivanje vode oko biljke može joj pomoći.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.