Trgovina ALOCASIA “Cucullata”

ALOCASIA “Cucullata”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 528

Alocasia cucullata ima prekrasno sjajno zeleno lišće u obliku srca s istaknutim žilama na visokim zelenim stabljikama. Poznato je i kao Budina ruka, vjeruje se da donosi sreću, a često se čuva u budističkim hramovima širom rodnog Tajlanda i Laosa.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA: cca fi 19 cm / 70 cm

10,80  (81,37 kn)

NC u 30 dana: 18,00  (135,62 kn)

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

ALOCASIA “Cucullata”

Alocasia cucullata ima prekrasno sjajno zeleno lišće u obliku srca s istaknutim žilama na visokim zelenim stabljikama. Poznato je i kao Budina ruka, vjeruje se da donosi sreću, a često se čuva u budističkim hramovima širom rodnog Tajlanda i Laosa.

Svjetlost: Najbolje uspijeva u svijetlim uvjetima do djelomične hladne sjene. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost jer će to oprljiti lišće.

Voda: Održavajte kompost vlažnim toplom vodom. Ne dopustite da se zemlja isuši.

Temperatura: Potrebno ga je čuvati na toplom, idealno između 18-22 ° C.

Vlažnost: Potrebno je vlažno okruženje s iznadprosječnom vlažnošću. Stanite na šljunčani pladanj kako biste često poboljšavali vlagu i maglu.

Hrana: Unosite gnojivo s sporim otpuštanjem jednom mjesečno tijekom vegetacije.

Savjeti za njegu: Alocasia ima razdoblje mirovanja u kojem će lišće izblijedjeti i odumrijeti, pa se nemojte uznemiriti kad se to dogodi. U tom će razdoblju biljkama trebati manje vode, zato s vremena na vrijeme jednostavno navlažite tlo.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.