Trgovina AGLAONEMA “Silver Queen”

AGLAONEMA “Silver Queen”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Aglaonema Cutlass živi do svog imena s dugim, vitkim listovima u obliku noža. Boja lista je blijedo srebrnastozelena s tamnije zelenim oznakama. Idealno kućno bilje za stalke za biljke, police za knjige ili uredske stolove.

RAST: 50-60cm

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE:  40cm/fi14cm

14,60  (110,00 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

AGLAONEMA “Silver Queen”

 

Aglaonema živi do svog imena s dugim, vitkim listovima u obliku nožaIdealno kućno bilje za stalke za biljke, police za knjige ili uredske stolove.

Svjetlo: Aglaonema će uspijevati pri slabom i jakom svjetlu. Što je svjetlija boja lista, veća je potrebna svjetlost. Obične, tamnozelene sorte uspjet će u sjeni, dok je za svjetlije, raznolike vrste potrebno dobro osvijetljeno stanje. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost jer će to ogrijevati lišće.

Voda: Tlo uvijek držite vlažnim, ne dopustite da se osuši. Ne prelijevajte vodu jer to može potaknuti truljenje korijena. Umjerenost je ključna.

Temperatura: Normalna sobna temperatura 18-24 ° C, no izbjegavajte hladne propuhe.

Vlažnost: Kineski zimzelena bilja može podnijeti manju vlagu od nekih drugih biljaka, ali ipak će cijeniti vaše napore u poboljšanju razine vlažnosti u okolini, bilo redovitim miješanjem ili upotrebom šljunčane posude.

Hranidba: Gnojivo sa sporim otpuštanjem jednom mjesečno tijekom vegetacijske sezone.

Pročišćavanje zraka: čisti i poboljšava kvalitetu zraka filtrirajući toksine iz okruženja.

Visina rasta: Cutlass je spor uzgajivač kompaktne navike i krajnje visine od 50-60cm.

Otrovno: Ove biljke mogu izazvati iritaciju ako se pojedu, a sok nadražuje kožu i oči. Čuvati izvan dohvata djece i životinja.

Podrijetlo: Tropi i subtropika Azije i Nove Gvineje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.