Trgovina AGLAONEMA “Greyhound”

AGLAONEMA “Greyhound”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: opisano u textu

VELIČINA SADNICE: fi 12 / 35 cm

15,00  (113,02 kn)

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Aglaonema “Greyhound”

Je atraktivna biljka s prepoznatljivim izgledom koja će donijeti sofisticiranu ljepotu u vaš dom ili ured. Ova sorta aglaoneme ističe se svojim lišćem u nijansama zelene i srebrne boje, s tamnijim prugama i mrljama koje stvaraju jedinstveni uzorak.

Aglaonema “Greyhound” preferira indirektno svjetlo, ali može podnijeti i malo sunca. Ova biljka je prilagodljiva i može se dobro nositi s unutarnjim uvjetima. Tlo treba biti dobro drenirano, a zalijevanje treba biti umjereno. Važno je izbjegavati prekomjerno zalijevanje kako bi se spriječilo truljenje korijena.

Održavanje Aglaoneme “Greyhound” je relativno jednostavno. Redovito praćenje vlažnosti tla i zalijevanje prema potrebi će pomoći održavanju zdravog rasta biljke. Ova biljka je također otporna na većinu štetnika i bolesti, što je čini pouzdanim izborom za unutarnje prostorije.

Aglaonema “Greyhound” donosi osjećaj mira i ravnoteže svojim elegantnim izgledom. Njeni lijepo obojeni listovi pružaju vizualni interes i mogu biti ukrasni element u bilo kojem prostoru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.