Trgovina AECHMEA “Primera Pink”

AECHMEA “Primera Pink”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno važna dobra drenaža

RAST: cca 65 cm

VELIČINA BILJKE: cca 65 cm / FI 15

 

12,61  (95,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

AECHMEA “Primera Pink”

Bromelije su potresale  svijet mnogo godina. Aechmea fasciata je tropska ljepotica koja čini izvrsnu sobnu biljku i jednostavna je za njegu.

Aechmeas su epifiti i u prirodi rastu vezani uz druge biljke, pa čak i za stijene. Vlagu i hranjive sastojke dobivaju kroz svoje lišće.

Savjeti uzgajivača

Aechmea su čudesno nekomplicirane bromelije za uzgoj. Najvažnija pravila kojih se treba pridržavati su da središnja šalica bude napunjena čistom vodom. Biljke vole biti u malim posudama s apsolutno savršenom drenažom. Voda bi trebala prolaziti ravno kroz vaše lonce, ostavljajući iza sebe samo malo vlažni kompost. Ako je bromelija u posudi nestabilna, može se položiti. Ne presadite duboko, jer će ovo ubiti biljku. Aechmea sa svjetlijim ili srebrnastim lišćem polako se može prilagoditi višim razinama svjetlosti i možda će joj biti drago da se ljeti premjestite u zaštićeni kutak na vašoj terasi.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.