Trgovina AECHMEA F. “Primera”

AECHMEA F. “Primera”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 908

VELIČINA BILJKE: cca fi 15 cm / 65 cm

ZALIJEVANJE: umjereno u središte biljke

15,00  (113,02 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

AECHMEA F. “Primera”

Aechmea fasciata “Primera” je prekrasna epifitska biljka koja će dodati egzotičan izgled i privlačnost vašem interijeru ili eksterijeru. Ova sorta Aechmee ističe se svojim spektakularnim rozetastim cvjetovima koji donose dašak tropske ljepote u vaš prostor.

Preferira svijetlo, filtrirano svjetlo kako bi očuvala svoje zdravlje i boju. Ova biljka također preferira vlažnost zraka, stoga redovito prskanje može biti korisno, posebno u suhim uvjetima.

Održavanje nije previše zahtjevno. Zalijevanje treba biti umjereno, pazite da tlo ne postane previše mokro kako biste izbjegli truljenje korijena. Voda bi trebala ostati u lijevku središta rozete, gdje biljka prirodno skuplja vodu. Dodatna pažnja treba posvetiti uklanjanju nakupljenih voda kako bi se izbjeglo truljenje. Obično doseže visinu od oko 30-50 cm, a širina rozete je također slična. Ova biljka također može proizvesti manje rozete bočno, stvarajući impresivan izgled.

Ukratko, Aechmea fasciata “Primera” je prekrasna epifitska biljka koja će unijeti egzotičan izgled i tropsku privlačnost u vaš interijer ili eksterijer. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj spektakularnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj svijetlo, filtrirano svjetlo i povremeno prskanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.