ADIANTUM PUBESCENS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: 35 cm / fi 12 cm

5,97  (44,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

ADIANTUM PUBESCENS

Adiantum pubescens je mala do srednje velika kopnena paprat – paprat koja raste u tlu ili se sadi u kontejner ili žardinjeru. Ova paprat proizvodi novi rast meke brončane boje; dok su ustaljeni listovi lijepe zelene boje lišća.

Ova paprat zahtijeva dobru cirkulaciju zraka, visoku razinu vlažnosti i neizravnu, meku, filtriranu rasvjetu. Vodite računa da lišće vaše paprati Adiantum pubescens ne bude stalno mokro jer će se u protivnom početi raspadati! Budući da ova paprat ne voli da bude opterećena prekomjernom vlagom, paprat Adiantum pubescens cvjeta kada se uzgaja u terariju opremljenom ventilatorom, jer će ventilator održavati stalnu cirkulaciju zraka oko paprati i njezinih listova. Ovo je paprat koja voli tople uvjete rasta koji se kreću od 15 do 25 °C

Provjerite je li vaša paprat Adiantum pubescens postavljena na mjesto gdje će uživati ​​samo u mekom, neizravnom svjetlu.  Listovi Adiantum pubescens su vrlo nježni, osjetljivi su na svjetlost. Oštro svjetlo će spržiti listove Adiantum pubescens , uzrokujući njihovo smeđe, stoga svoju paprat stavite na mjesto gdje joj neće naštetiti prejako osvjetljenje.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.