Trgovina Acer shir. Moonrise

Acer shir. Moonrise

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Acer shirasawanum ‘Moonrise’ raskošan je japanski javor koji ima prekrasne crvene listove koji se pojavljuju u proljeće. Tada ostari do zeleno žute boje s narančastim rumenilom. 

Ponekad je lišće gotovo potpuno narančasto sa zelenom žilom ovisno o količini sjene ili sunca. Vrlo je sličan ‘jesenskom mjesecu’, ali ima bolju toleranciju prema suncu. 

SADNJA: proljeće, ljeto, snažno sunce ili parcijalan hlad potreban je za razvoj biljke

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

RAST:  200   cm nakon 10 godina rasta

VELIČINA SADNICE: 45  cm

19,91  (150,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Acer shir. Moonrise

Acer shirasawanum ‘Moonrise’ raskošan je japanski javor koji ima prekrasne crvene listove koji se pojavljuju u proljeće. Tada ostari do zeleno žute boje s narančastim rumenilom. 

Ponekad je lišće gotovo potpuno narančasto sa zelenom žilom ovisno o količini sjene ili sunca. Vrlo je sličan ‘jesenskom mjesecu’, ali ima bolju toleranciju prema suncu. Ovaj sorta prilično dobro drži boje u ljetu i pretvara se u sjajan prikaz zlatnika u jesen. “Moonrise” je uspravno listopadno drvo i narasti će na  2 metra u 10 godina. S vrlo vrsnim lišćem, „Moonrise“ je odličan izbor za dvorište. 

Acer shirasawanum ‘Moonrise’ otkriven je kao sadnica u Oregonu, u SAD-u

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.