Trgovina ACER plat. “Globosum”

ACER plat. “Globosum”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2831

VELIČINA SADNICE: cca fi  / 12 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

80,00  (602,76 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: ,

Opis

ACER plat. “Globosum”

Acer platanoides “Globosum,” poznat i kao “Globosum Norway Maple,” je izvanredna biljka koja će donijeti jedinstvenu i kompaktnu formu u vaš vrt ili okoliš. Ova sorta javora ističe se svojom gustom, kuglastom krošnjom i dekorativnim lišćem, čineći je izvrsnim izborom za uređenje dvorišta ili manjih vrtova.

Preferira sunčano do blago zasjenjeno mjesto kako bi postigao najbolju boju lišća i kompaktni rast. Ova sorta javora voli dobro drenirano tlo i umjereno zalijevanje, što je čini otpornom i prilagodljivom različitim uvjetima.

Održavanje je relativno jednostavno. Redovito provjeravajte vlažnost tla i zalijevajte ga kada površinski sloj postane suh na dodir. Pravilno obrezivanje je važno kako bi se održao kompaktni oblik krošnje i potaknuo zdrav rast.

Visina i širina ovog javora mogu varirati, no najčešće doseže visinu od 3-5 metara, dok se širina kreće od 2,5-4 metra.

Rijetko je podložan teškim štetnicima ili bolestima, što ga čini izvrsnim izborom za manje održavanje.

Ukratko, Acer platanoides “Globosum” je izvanredna biljka koja će donijeti jedinstvenu i kompaktnu formu u vaš vrt svojom gustom kuglastom krošnjom i dekorativnim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njegovoj jedinstvenoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite mu sunčano ili blago zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i pravilno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.