Trgovina ACER PALMATUM “Shaina”

ACER PALMATUM “Shaina”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2m

VELIČINA SADNICE: cca 45cm / FI 19

22,56  (169,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ACER PALMATUM “Shaina”

 

Acer mogu biti listopadna stabla ili veliki grmovi s uparenim, često palmasto-lisnatim lišćem i malim cvjetovima praćenim karakterističnim krilatim plodovima. Mnogi imaju finu jesensku boju, a neki imaju ukrasne stabljike

‘Shaina’ je kompaktni gusti kultivar koji raste do maksimalne visine od 3m. Njegovi svijetlo crveni proljetni listovi produbljuju se tijekom ljeta, prije nego što su jesen ponovno posvijetlili u grimizno crveni

ACER PALMATUM “Shaina” najbolje se uzgaja na vlažnim, organsko bogatim, blago kiselim, dobro dreniranim tlima pod punim suncem do djelomične sjene. Raste dobro u pješčanim ilovadama. Može se uzgajati na punom suncu u sjevernim dijelovima svog rastećeg područja, ali preferira neki dio popodnevne sjene u južnim dijelovima. Novo lišće može pržiti na mjestima s punim suncem u vrućim ljetima, posebno ako se tla ne održavaju stalno vlažnima. Malč pomaže zadržati vlagu u tlu i održava korijenje hladnim. Zaštititi od jakog vjetra. Izbjegavajte vruća i suha mjesta. Gnojiti u proljeće prije nego što lišće iznikne. Rezidbu je najbolje svesti na najmanju moguću mjeru, ali po potrebi treba je obaviti krajem jeseni do sredine zime. Proljetna ili ljetna obrezivanje često rezultira značajnim krvarenjima.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.