Trgovina Acer Palm. Firecracker

Acer Palm. Firecracker

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Listopadni japanski javor sadrži palmasto, fino rezano, duboko lisnato lišće koje se pojavljuje u proljeće u nijansama ljubičaste i crvene boje. Tijekom ljetnih mjeseci listovi održavaju svoju neobičnu crvenkasto-ljubičastu iridescenciju.

SADNJA:proljeće/ljeto/jesen

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST:  najčešće do 4 m 

VELIČINA SADNICE: fi19/50-60 cm

22,56  (169,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Acer Palm. Firecracker

Listopadni japanski javor sadrži palmasto, fino rezano, duboko lisnato lišće koje se pojavljuje u proljeće u nijansama ljubičaste i crvene boje. Tijekom ljetnih mjeseci listovi održavaju svoju neobičnu crvenkasto-ljubičastu iridescenciju. Tijekom jeseni japanski javor izgleda izvanredno u boji jer se njegovo pernato lišće pretvara u sjajne nijanse narančaste i crvene.

Acer Palmatum Firecracker dio je skupine javorova Dissectum. Ponekad se naziva i japanskim vatrenim javorom. Raste kao kompaktno drvo ili mali grm. Kada se pravilno uzgaja, doseći će visinu do 4 metra i širinu od 4 metra. Obično je potrebno između deset i dvadeset godina da se dostigne puni potencijal rasta. Jednom uspostavljen, Acer Firecracker poznat je po dugovječnosti i lako može živjeti više od 100 godina uz pravilnu njegu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.