Trgovina ABUTILON-sobni javor

ABUTILON-sobni javor

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Abutilon je nježni, zimzeleni grm koji se prvotno nalazio u Brazilu. Često se opisuje kao lučni grm, mada je u stvarnosti mršaviji u svojoj prirodi  rasta. Svijetlo žuto i crveni privjesak cvjetova koji nalikuje  visećim lampama pojavljuje se u proljeće na putu do jeseni.

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito, srednja vlažnost tla, tlo ne natapajte vodom

RAST:  

VELIČINA SADNICE: fi 15 / 50 cm

15,00  (113,02 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ABUTILON-sobni javor

Sobni javor ili sobni sljez (Abutilon sp.) je rod biljaka iz porodice sljezova (Malvaceae).
Abutilon Nabob je hibridna vrsta Abutilon Darwinii i Abutilon Striatum. Riječ je o staroj i dobro uvriježenoj sorti, ali nismo sigurni kada se prvi put pojavila na sceni. S obzirom na prilično kolonijalno zvučno ime (Nabob je upravitelj starog Mogulskog Carstva u Indiji ili produžetak, bilo koja vrlo bogata, utjecajna ili moćna osoba), nagađa se već dulje vrijeme, ali sigurno je klasik, s velikim cvjetovima koji imaju dubinu boje rijetko koja se vidi među hibridima abutilona.

Abutilon Nabob je nježni, zimzeleni grm koji se prvotno nalazio u Južnoj Americi (Brazil, Argentina). Često se opisuje kao lučni grm, mada je u stvarnosti mršaviji u svojoj prirodi rasta. Crveni privjesak cvjetova koji nalikuje  visećim lampama pojavljuje se u proljeće na putu do jeseni. Ovaj trajni Abutilon odličan je za hodnike ili zelene kuće, iako se može uzgajati vani u kontejnerima ili kao granična biljka na sunčanom zaklonjenom položaju.

 

Abutilon Nabob je prilično izdržljiv zimzeleni grm pogodan za sunce ili polusjenu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA CVIJETA

Pink, Bijeli, Crveni, Narančasti

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.