Trgovina ABIES NORDMANNIANA

ABIES NORDMANNIANA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2353

SADNJA: teglirana biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: voli vlažno tlo

VELIČINA BILJKE: 40 cm / fi 15

15,93  (120,02 kn)

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

ABIES NORDMANNIANA

To je veliko zimzeleno crnogorično drvo koje naraste do 55-61 m visine i promjera debla do 2 m. Listovi su igličasti, spljošteni, 1,8-3,5 cm dugi i 2 mm široki i 0,5 mm debeli, sjajni tamnozeleni odozgo, s dva plavo-bijela pojasa stomaka odozdo . Vrh lista je obično tup, često malo zarezan na vrhu, ali može biti i zašiljen, osobito na snažnim izbojima na mladim stablima. Češeri su 10-20 cm dugi i 4-5 cm široki, s oko 150-200 ljuski, svaka ljuska s izbačenim braktejem i dvije krilate sjemenke ; oni se raspadaju kada sazriju da oslobode sjemenke.

Nordmannova jela jedna je od najvažnijih vrsta koje se uzgajaju za božićna drvca , a omiljena je zbog svog atraktivnog lišća, s iglicama koje nisu oštre i ne padaju odmah kada se drvce osuši.

Također je popularno ukrasno drvo u parkovima i velikim vrtovima , a zajedno s kultivarom ‘Golden Spreader dobio je nagradu Kraljevskog hortikulturnog društva za vrtne zasluge.

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.