Trgovina CRASSULA Marnieriana

CRASSULA Marnieriana

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Veličina biljke: cca 20 cm / FI 11

10,00  (75,35 kn)

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

Crassula Marnieriana

je prekrasna sukulenta koja se lako uzgaja i koja će oduševiti sve koji je vide. Ova biljka ima sjajne, mesnate listove koji su zelene boje s crvenkastim rubovima. Njezini cvjetovi su sitni i ružičasti, što dodatno obogaćuje njezin izgled.

Ova biljka je izrazito izdržljiva i lako se održava, što je čini idealnom za one koji tek počinju uzgajati sukulente ili za one koji traže biljku koja će izdržati različite uvjete. Crassula Marnieriana preferira suha i dobro drenirana tla te će dobro rasti na mjestima s puno sunca.

Ova sukulenta je savršena za dodavanje u vašu kolekciju biljaka ili kao poklon za nekoga kome je stalo do biljaka. Osim toga, Crassula Marnieriana može pomoći u čišćenju zraka u vašem domu, što je još jedan razlog da je uvrstite u svoj životni prostor.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.