Trgovina BETULA “Royal Frost”-crvenolisna breza

BETULA “Royal Frost”-crvenolisna breza

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2335

SADNJA: teglirane biljke u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: cca 1 metar / fi 19

19,91  (150,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

BETULA “Royal Frost” – CRVENOLISNA BREZA

Upečatljivo drvo, lišće Betule ‘Royal Frost’ je bogate, tamnoljubičaste boje koja se ističe na bijeloj kori. Ove kontrastne značajke prekrasno se međusobno poboljšavaju, a postignute su uparivanjem ‘Whitespire’ s ‘Crimson Frost’. Ovo je uzbudljiva, relativno nova sorta koja je uzgojena 2006. godine.

Lišće je najsvjetlije kada raste na punom suncu, iako dobro raste i u djelomičnoj sjeni. Lišće postaje žuto-narančasto u jesen, što betulu ‘Royal Frost’ čini jednom od najboljih breza zbog raznolikosti boja. Ima uspravnu naviku širenja i može narasti do otprilike 7 metara u visinu i 4 metra u širinu nakon 20 godina.

Ljubičasta breza zahtijeva dobar režim zalijevanja nekoliko godina da bi se uspostavila. Zalijevajte dobro i redovito tijekom proljeća i ljeta, povećavajući za vrućeg ili suhog vremena. Ako sadite u jesen, možda ćete trebati samo malo zalijevati. Za razliku od mnogih vrsta, breza više voli mokro tlo nego suho. Kompleti za navodnjavanje to olakšavaju.

Uvriježena stabla ljubičaste breze ne zahtijevaju obrezivanje i ne podnose dobro oštro obrezivanje. Jaka rezidba povećava prodor svjetlosti što zauzvrat rezultira povećanom temperaturom tla i smanjenom razinom vlage. Jednostavno uklonite bočne izdanke kako biste održali čisto deblo i obrežite sve bolesne ili oštećene grane. Obrezivanje treba provesti u kasno ljeto do sredine zime.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.