BIG WIN / OPG VUKOJA

Najveći izbor lukovica i sjemenja, sadnica, ukrasnog bilja te umjetnih aranžmana. Dostavljamo poštom u sve gradove Hrvatske.

BIG WIN – Oaza cvijeća i zelenila, obiteljska priča u kojoj sudjeluju sve generacije

POŽEGA – Bilo da razmišljate o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka, stabla s ugodnom hladovinom ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, ovo je mjesto od kojeg morate krenuti. Jer, da bi odabrali najbolju biljku, o njoj nešto treba i znati, baš kao i kako se za nju brinuti, da bi nam dala najbolje od sebe. Sve što trebate i što zamislite nudi Big Win, maloprodajni vrtni centar, oaza cvijeća i zelenila u Zagrebačkoj ulici 105 u Požegi.

Biljke su, kažu znalci, najbolji psihijatri. One odmaraju i opuštaju, pružajući nam, istovremeno, priliku za uživanjem u bojama, mirisima i okusima. Ipak, da bi nam dale ono najbolje od sebe, biljke zahtijevaju našu pažnju. Stoga, razmišljate li o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka ili stabla s ugodnom hladovinom u dvorištu, ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, Big Win, novootvoreni maloprodajni vrtni centar, mjesto je od kojeg trebate krenuti.

Jer, prije svega, treba izabrati, a u Big Win-u nema što nema. Ukrasne biljke, sadnice voća, domaćeg i egzotičnog, poznatog i nepoznatog, cvijeće kakvo nećete naći nigdje drugdje, sjemenje, sadni materijal… Po prihvatljivim cijenama, prve klase, uz besplatan stručni savjet i osmjeh. Sibirski limun i ananas, indijska banana, mongolska borovnica, kaktusi svih vrsta, tražite li cvijet koji ne zahtijeva gotovo nikakvu pažnju ili možda paulovnija, čudo iz Kine i najbrže rastuće drvo na svijetu? Sve to, pa i stare sorte voćaka, pronaći ćete u Big Win-u u Zagrebačkoj ulici 105, Požega, jedinstvenoj oazi biljaka i zelenila, mjestu namijenjenom vrtlarima i vrtlaricama, ljubiteljima cvijeća, biljaka i prirode.

Riječ je, osim toga i o obiteljskoj priči u kojoj sudjeluju sve generacije- od dvogodišnjaka do umirovljenika i životnoj strasti direktorice firme, Martine Vukoja, poduzetnice prepune kreativnih ideja i stručnog znanja o biljkama i njihovom uzgoju. Možete se u to uvjeriti i posjetom njihovoj plantaži i OPG-u Vukoja, gdje uspješno raste i „princezino drvo“, već spomenuta egzotična paulovnija, ali i eko povrće iz vlastite gredice.

Najbolje iz prirode

Hranite se zdravo

profit ne smije biti na prvom mjestu, jer krajnje je vrijeme da i proizvođači hrane počnu razmišljati o zdravlju ljudi, posebno djece

Pomoć malim proizvođačima

iz cijele Hrvatske da svoje proizvode preko naše tvrtke, lakše plasiraju na tržište.

Visoke gredice za BIO povrće

kupcima mogu da prošeću kroz vrt, baš kao kroz svoj, odaberu si povrće, a potom ga sami uberu i svježe ubrano odnesu kući.

Dostava u cijelu Hrvatsku

sadnice isporučujemo po čitavoj Hrvatskoj, vodeći računa o tome da biljke na kućna vrata kupaca dođu svježe i u najboljem mogućem stanju.

Tvrtka kao velika sretna obitelj

Martina Vukoja

vlasnica

Danijel Vukoja

vlasnik

...

prodaja

...

prodaja